BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tik tok

Saturday, 17 March 2012

new layout new feel...♥♥♥

hello readers...
waaa....sume muka manyak happy haa...
itu muka ada sennnyuummm...atototo...sweet lah hai....
hahahaha....
hey!!! ape ade kat muke korang 2...comot laaaa...seyes!!! aku tipu la sayang...:)
entry kali ni nak cte pasal layout baru ni je....:)
comel tak????hehehe...
bagi aku ni comel da la ni...tapi ta secomel blog korang,korang and korang kan???
huhuhu....(ayat tacing la pulak)
simple aje blog aku kan??bukan ape..tamo letak macam2..nnty jadi berat cm blog2 yang lepas...
sedey tao...bhahahha
kali ni aku da tambah shoutbox 2..heh..korang2 sume bole la join sembang2, gosip2 kat sne ye..ta pon juz leave ur comment di bawah ye sayang2 ku sekalian...
kali ni dah minat pink la pulak...ah sudah...ape sudah jadi dgn aku ni...hahaha...
bile dah minat pink ni baru aku prasan, aku da brubah ke arah yang lebey lembut..
alahai..jangan la gelak..malu la ittew..
tapi betol la..aku ta tipu...ase cm personaliti ni da brubah sikit..
jadi more elegant gitu..bhahaha....adoii...
tapela...pink itu menawan kan..? hahaha..

hmmm...kamo2..~~ 
haaa~~ kamo la..yang tgh bace ni...
iyewww~~ kamoo...nak mnx tolong ni...
huhuhu...boley kan??? 
pada yg blom follow 2 follow la blog ni...ea2...hehehe
yg dah follow 2 tinggal2 kan la jejak anda ye...komen je la ape yang patot...ta pon jerit aje kat shoutbox 2...hahaha...
ok???
jam pon dah menunjukan pkul 1.31 pagi...
tdo jom....bbye uolls..nyte...
kiss pipi kanan kiss pipi kiri ye sayang2 ku sume...

0 comments: