BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tik tok

Tuesday, 10 July 2012

my top 5 exercises..

hye uolls...tolong cuci blog sye bole??? lame da ditingglkn..
uhuk2..bnyk habuk haih..(ta elok untuk org yg ade resdung)
entry 4 today
"my top 5 exercises"

1)jumping to conclusion..
2)flying off the handle..
3)carrying things too far..
4)dodging responsibilities..
5)pushing your luck..

meh nk kiss sikit...:)

with my bntal busyuk...:P
#kaw ade??
2 aje nk update..no idea la...nnty ade idea bella update lagy ea sayang2...:)nyte uolls...



Thursday, 26 April 2012

dear my future husband:)


buat bakal imamku.
akan ku persiapkan diriku sebelum kau menikahi ku,
agar tibanya saat ijab kabul itu,
aku takkan memberatimu memikul dosa-dosaku,
dosa auratku, dan dosa lidahku...

aku mengharapkan solehmu,
meskipun aku bukanla solehah,
akan ku cuba menjadi isteri solehah,
penyejuk mata dan mendamai hatimu,
agar kita sama2 mencapai 'mardhatillah'..

aku mpikan sujudku,
sebagai seorang makmum,
kepada seorang lelaki
yang bernama
SUAMI..
:)

WALLAWEYHH!!~ 
jiwang pulak memalam gini...wacece..:P
p/s:da bace pgy tdo taoo..:)

Sunday, 18 March 2012

cepat la berlalu exam hoi..♥

hello readers...
today=18 march....
countdown 2 more days 2 face midterm examination..
wa...ta stdy ape pon lagy...-_____-"
exam hari rabu ni...ape nak jadi ni nabilah?? haha...wht happen 2 u...?? kne sampuk antu mls lettew...

uolls nmpk ni...hu~~ni la jadual exam..even paper nye sikit pon,subject itu mmpu biol kan pale otak uollss yg giler2 tu..haha...
@wish me luck tao uolls...:)
mao cepat habis exam andcepat la dwet ptptn masok..:(
mao jalan2..bosan tahap gaban dah dok umah aje..jeles tao tgk korang2 jalan2 smbil shopping2..wuuwuu~T_T
bila la agaknye dapat lepak2 lagy..adoii...asyik memerap aje kat umah...

bosan dirumah..amik pic syok sndri pon best jugak kan?? ><
trima kasih facebook..trima kasih twitter...
trima kasih jugak blog..
anda berjaya meleka kan saya..hahaha...
tahniah...:)
bbye uolls...tgk tv sambil korek hidong..hahaha...







Saturday, 17 March 2012

new layout new feel...♥♥♥

hello readers...
waaa....sume muka manyak happy haa...
itu muka ada sennnyuummm...atototo...sweet lah hai....
hahahaha....
hey!!! ape ade kat muke korang 2...comot laaaa...seyes!!! aku tipu la sayang...:)
entry kali ni nak cte pasal layout baru ni je....:)
comel tak????hehehe...
bagi aku ni comel da la ni...tapi ta secomel blog korang,korang and korang kan???
huhuhu....(ayat tacing la pulak)
simple aje blog aku kan??bukan ape..tamo letak macam2..nnty jadi berat cm blog2 yang lepas...
sedey tao...bhahahha
kali ni aku da tambah shoutbox 2..heh..korang2 sume bole la join sembang2, gosip2 kat sne ye..ta pon juz leave ur comment di bawah ye sayang2 ku sekalian...
kali ni dah minat pink la pulak...ah sudah...ape sudah jadi dgn aku ni...hahaha...
bile dah minat pink ni baru aku prasan, aku da brubah ke arah yang lebey lembut..
alahai..jangan la gelak..malu la ittew..
tapi betol la..aku ta tipu...ase cm personaliti ni da brubah sikit..
jadi more elegant gitu..bhahaha....adoii...
tapela...pink itu menawan kan..? hahaha..

hmmm...kamo2..~~ 
haaa~~ kamo la..yang tgh bace ni...
iyewww~~ kamoo...nak mnx tolong ni...
huhuhu...boley kan??? 
pada yg blom follow 2 follow la blog ni...ea2...hehehe
yg dah follow 2 tinggal2 kan la jejak anda ye...komen je la ape yang patot...ta pon jerit aje kat shoutbox 2...hahaha...
ok???
jam pon dah menunjukan pkul 1.31 pagi...
tdo jom....bbye uolls..nyte...
kiss pipi kanan kiss pipi kiri ye sayang2 ku sume...

Friday, 16 March 2012

patah hati yang menyakitkan...:(

hello readers...
kali ni mao kongsi sikit dgn uolls ttg beberapa fakta..
banyak ta banyak la jugak..wuhuhu...:P
ni sume ta tipu tao...#sumber dari buku motivasi....
TERAPI PATAH HATI...


  1. ketika ada wanita yang mmbenci seorang llki stengh mati, itu tandanya dahulu dia mncintainya stengah mati..
  2. cinta yang dianggap babak pertama bagi seorng llki,ternyata merupakan persoalan hidup dan mati bagi wanita..
  3. ramai llki yang mmbunuh dri kerana cinta,tapi wanita jaoh lebih ramai..
  4. dalam cinta llki adalah penyerang dan wanita yang bertahan..
  5. ketika wanita mncintai seorng llki, sekali-kali dia tidak akan pernah merndahkan nya..
  6. ketika wanita jatuh cinta, dia memulakannya dengan kekuatiran,ketakutan dan prasangka..
  7. bagi wanita ada 3 tahap dalam perjalanan cintanya iaitu mncintai, dikecewakan dan kemudian bersedih..
  8. ketika jatuh cinta, kita lebih suke malam, lebih suke berjaga sepanjang malam dan lebih suke dengan bulan....
  9. ketika jatuh cinta, berubah cara pandang kita, berubah cara berfikir kita dan berubah perasaan kita terhadap segala sesuatu yang kita temui...
  10. ketika jatuh cinta gak kita dapat lebih memahami hidup, memahami diri dan memahami org lain...



dah...:) ade banyak..tapi yg len ta masuk akal..bahaha....amik yg agak2 masuk akal jek...
tengkiu 4 reading....
*kebil2 mate uolls kan????

that's all 4 today...:) wait 4 the next entry ye sayang2 's sekalian... 
bbye uolls...




    Thursday, 16 February 2012

    no post to show....

    hello readers..:)
    oke~~ no story ary ni..ade pix je yg di cicirkan untuk korang tengok..oke~~
    :)

    1)away to class..

    2)i do love caremel cappucino

    3)menggedik sblm klas..

    4)break 4 half and hour..pediatric class

    5)polka dot oh polka dot <3

    6)texting ke cri pic ye??? ta ingt dah.

    7)jgn slh faham..ni bukan boyfren...tapy classmate..:)

    8)alahai pipi 2...><

    #oke~~ thats all 4 today...i do love the 6th pict..:) 
    nty kte cerite2 lagy ea...nyte..:)




    Tuesday, 14 February 2012

    terkenang~~:)



    hello readers:)
    huhu...mood hari ni mood kenang mengenang..haiseyh...!! haha
    bukan kenang kat bnde yg ta patot ok..bukan gak kenang si mamat poyo nyonyeh 2.....
    ni pasal terkenang pasal family day last year...:)
    30 dec until 2 jan...:)
    bia la kejap pon...at last!! ade jugak mase stu family nk berkumpul kan..??? bukan senang tao...
    :)
    even cte ni da lme pon,still ingt smpai ary ni,..and i will not gonna forget..:)
    best wooo.....
    30dec all of us bertolak pgy ke port dickson.:)pgy nye ptg..tapi smpai nye mlm...
    sume gare2 cri homestay...ssh nak jmpe tmptnye...
    esoknye sume cucu2 atok yg gowjes and hemsem ni plan nk pgy mnd laut..huhu
    lame 2 kiteowng berendam...8am until 5pm..:)bgus kan...
    balik sume cm sotong salai.:)
    :) wink2...~~

    aunty biela dgn nadirah...

    kak long:)
          
    den:)

    yg mak2 dgn aunty2 dgn uncle2 yg over ni...

    si kecik 2 bukan tanam..tapi bling pasir:)




    she is our princess...nadirah zulaika:)

    atototo..tomey wan aku..:)

    they are my sisters:)

    *kontraktor berjaye..:)

    *abaikan aku yg serabai 2...:)

    *perlu ke snap time aku tgh mmbebel??? kan da nmpk ggi besar 2..

    #sape yg over maen pasir 2??? nadirah ke kiteowng??? hehehe....

    ehh!!!! bru prasan...pix ayep xde....:) 








    Friday, 10 February 2012

    egg tart ow egg tart..huhu

    hello readers...
    alahai...bersawang blog aku..hehe...
    hary ni kte cte pasal egg tart ea....*sambil2 selit cte pasal kawan baru...okee~~
    hehehe....
    hary ni ade kawan sye yg baik hati blnje sye egg tart seketul...huhu..
    *jadi la 2 dari xde lnsung....
    i do love EGG TART..alahai sodap ehhhh....:P


    kalo mkn bnyk2 jadi gemok ta agaknye ek??? hehe...
    (ta gemok tapy nnty kentot busok)
    hahaha.....werkkk!!!!! ehhh...meh gosip sikit,,,,
    sye ade kawan bru...:) wink2...haha...kawan aje ok...!!!
    dye COMEL... dye TEMBAM.... dye juga COMOT....ta caye??
    meh cini kite skodeng muke mamat ni meh...
    he's the one named syafiq zahar...:)

    huk alah...comel lah kaw!!! hahaha....

    atototo..tomot la bhai!! hehe..
    patot la tmbam.*heehe..

    *en capix da puas sbb ade entry pasl awok??? hehehe..
    ok la ....thnkz 4 reading ya!! muah3 cikit kat korang....
    gudnyte...wink3...^_^