BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tik tok

Sunday, 18 March 2012

cepat la berlalu exam hoi..♥

hello readers...
today=18 march....
countdown 2 more days 2 face midterm examination..
wa...ta stdy ape pon lagy...-_____-"
exam hari rabu ni...ape nak jadi ni nabilah?? haha...wht happen 2 u...?? kne sampuk antu mls lettew...

uolls nmpk ni...hu~~ni la jadual exam..even paper nye sikit pon,subject itu mmpu biol kan pale otak uollss yg giler2 tu..haha...
@wish me luck tao uolls...:)
mao cepat habis exam andcepat la dwet ptptn masok..:(
mao jalan2..bosan tahap gaban dah dok umah aje..jeles tao tgk korang2 jalan2 smbil shopping2..wuuwuu~T_T
bila la agaknye dapat lepak2 lagy..adoii...asyik memerap aje kat umah...

bosan dirumah..amik pic syok sndri pon best jugak kan?? ><
trima kasih facebook..trima kasih twitter...
trima kasih jugak blog..
anda berjaya meleka kan saya..hahaha...
tahniah...:)
bbye uolls...tgk tv sambil korek hidong..hahaha...







Saturday, 17 March 2012

new layout new feel...♥♥♥

hello readers...
waaa....sume muka manyak happy haa...
itu muka ada sennnyuummm...atototo...sweet lah hai....
hahahaha....
hey!!! ape ade kat muke korang 2...comot laaaa...seyes!!! aku tipu la sayang...:)
entry kali ni nak cte pasal layout baru ni je....:)
comel tak????hehehe...
bagi aku ni comel da la ni...tapi ta secomel blog korang,korang and korang kan???
huhuhu....(ayat tacing la pulak)
simple aje blog aku kan??bukan ape..tamo letak macam2..nnty jadi berat cm blog2 yang lepas...
sedey tao...bhahahha
kali ni aku da tambah shoutbox 2..heh..korang2 sume bole la join sembang2, gosip2 kat sne ye..ta pon juz leave ur comment di bawah ye sayang2 ku sekalian...
kali ni dah minat pink la pulak...ah sudah...ape sudah jadi dgn aku ni...hahaha...
bile dah minat pink ni baru aku prasan, aku da brubah ke arah yang lebey lembut..
alahai..jangan la gelak..malu la ittew..
tapi betol la..aku ta tipu...ase cm personaliti ni da brubah sikit..
jadi more elegant gitu..bhahaha....adoii...
tapela...pink itu menawan kan..? hahaha..

hmmm...kamo2..~~ 
haaa~~ kamo la..yang tgh bace ni...
iyewww~~ kamoo...nak mnx tolong ni...
huhuhu...boley kan??? 
pada yg blom follow 2 follow la blog ni...ea2...hehehe
yg dah follow 2 tinggal2 kan la jejak anda ye...komen je la ape yang patot...ta pon jerit aje kat shoutbox 2...hahaha...
ok???
jam pon dah menunjukan pkul 1.31 pagi...
tdo jom....bbye uolls..nyte...
kiss pipi kanan kiss pipi kiri ye sayang2 ku sume...

Friday, 16 March 2012

patah hati yang menyakitkan...:(

hello readers...
kali ni mao kongsi sikit dgn uolls ttg beberapa fakta..
banyak ta banyak la jugak..wuhuhu...:P
ni sume ta tipu tao...#sumber dari buku motivasi....
TERAPI PATAH HATI...


  1. ketika ada wanita yang mmbenci seorang llki stengh mati, itu tandanya dahulu dia mncintainya stengah mati..
  2. cinta yang dianggap babak pertama bagi seorng llki,ternyata merupakan persoalan hidup dan mati bagi wanita..
  3. ramai llki yang mmbunuh dri kerana cinta,tapi wanita jaoh lebih ramai..
  4. dalam cinta llki adalah penyerang dan wanita yang bertahan..
  5. ketika wanita mncintai seorng llki, sekali-kali dia tidak akan pernah merndahkan nya..
  6. ketika wanita jatuh cinta, dia memulakannya dengan kekuatiran,ketakutan dan prasangka..
  7. bagi wanita ada 3 tahap dalam perjalanan cintanya iaitu mncintai, dikecewakan dan kemudian bersedih..
  8. ketika jatuh cinta, kita lebih suke malam, lebih suke berjaga sepanjang malam dan lebih suke dengan bulan....
  9. ketika jatuh cinta, berubah cara pandang kita, berubah cara berfikir kita dan berubah perasaan kita terhadap segala sesuatu yang kita temui...
  10. ketika jatuh cinta gak kita dapat lebih memahami hidup, memahami diri dan memahami org lain...



dah...:) ade banyak..tapi yg len ta masuk akal..bahaha....amik yg agak2 masuk akal jek...
tengkiu 4 reading....
*kebil2 mate uolls kan????

that's all 4 today...:) wait 4 the next entry ye sayang2 's sekalian... 
bbye uolls...